Transport GRATUIT la comenzi peste 150 lei!*

Povestea noastra

Despre City Rooster

City Rooster este ”deșteptătorul” pe care îl iubești. Îți dă trezirea pentru întâlnirea cea mai importantă a zilei: cu tine și cu jumătatea ta, în tihna casei tale. Te umple de energie și voie-bună și te răsfață în același timp. Te bazezi pe el să îți începi ziua bine pentru că îți aduce acel moment de liniște, relaxare și motivare si continui sa il ai alaturi pe tot parcursul zilei.
City Rooster te ridică din pat pentru că abia aștepți să îți gâdile nările și cerul gurii cu aroma de cafea aleasă cu grijă. Nu este doar o cafea care să te trezească, ci una cu care te alinți și pe care o poți avea la tine acasă. Iti spui ca meriți ce e mai bun! E o cafea care aduce motivare, inspirație, curaj, bună-dispoziție.
L-ai ales pentru că ”vorbește pe limba ta”: simplu, elegant, smart, cu nuanțe bine alese și un umor deștept. Nu este un cocoș arogant, ci țanțoș pentru că știe cât de fain este, nu are nevoie de confirmări, își cunoaște cafeaua și știe ce ai nevoie. Nu țipă să trezească toată ograda. Strigă cât să-l audă cine trebuie și cine știe ce vrea de la cafeaua de dimineață.

Despre idee

Eu sunt Alexandra si am trait cu mirousul cafelei, in fiecare zi a vietii mele.
In copilarie, dimineata devreme si foarte devreme era nelipsita cafea la ibric a mamei. Mereu ma intrebam de ce le place oamenilor mari amarala neagra din ceasca si de ce cateodata cafeaua "da in foc".
Mai apoi, au venit povestile tatalui care lucrase inainte de anii '90 la marina. Mi se parea ca ajungea prin cele mai fascinante si aventuroase locuri din lume. Printre altele, istorisirile duceau si la o mica prajitorie de cafea din Tenerife, unde cumpara cafea nemaivazuta in Iasi, cel putin, cu o aroma incredibila, minunata, pentru ca era proaspat prajita. 
Mai departe, cativa ani petrecuti in Canada, am baut cafeaua la filtru care era peste tot. O cafea lunga, foarte lunga, cu sau fara lapte, sa iti ajunga toata ziua. Si cireasa de pe tort, pentru mine, descoperita si bauta sambata langa o portie generoasa de tort impreuna cu tata, pentru ca ne vedeam aproape saptamanal, el locuind in alt oras, a fost cafeaua cu arome.
In special amintirile ma duc la o cafea care se numea Noisette, o combinatie intre alune de padure si french vanilla. 
Si am ajuns acasa, cafegita convinsa, cu dor de casa, care nu m-a lasat sa stau departe. Orice pas am facut, am ramas la gandul ca as vrea sa am o mica prajitorie de cafea, unde fiecare sa gaseasca cate ceva pentru sufletul lui, sa incerce arome noi, sa faca comparatii. Si cine spune ca nu poti bea o cafea la filtru daca savurezi un blend bun? Cine spune ca nu poti bea o cafea cu arome, daca tie iti place? 
Long story short, de la idee la implementare mai este putin, cam de acum pana in noiembrie, iar intre timp, cafeaua ajunge la noi in aproximativ 7 zile de la prajire, multumita unui partener din Franta, un expert in cafea.
Oricare ar fi trendul, ne permitem sa consumam ce ne face noua placere!