Transport GRATUIT la comenzi peste 150 lei!*

Termeni si conditii

Următorii termeni, explicaţi mai jos şi condiţiile generale, detaliate în continuare, se vor aplica fiecărui transfer de produse dintre Vânzător şi Cumpărător, cu ajutorul magazinului electronic www.cityroostercoffee.ro.

Cumpărarea produselor de pe acest site, prin lansarea de comenzi online, implică acceptarea următorilor termeni şi condiţii. Clienţii, care pot fi persoane fizice sau juridice confirmă că au citit şi acceptat aceşti termeni li condiţii prin accesarea şi logarea la la magazinul online.Accesul la site pentru orice persoană este restricţionat şi logarea la acest site nu oferă dreptul de a copia sau reproduce articole, produse, fotografii, date. Termenii şi condiţiile pot fi modificate, upgradate de către SC. WE ROAST SRL.
Conţinutul site-ului se referă la totalitatea informaţiilor prezente aici, care pot fi accesate cu ajutorul unui dispozitiv hardware şi software.
Următorii termini se definesc în baza Ordonanţei de Urgenţă 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 şi OUG 174/2008. În plus, ca bază legală stă şi OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.
1. Informaţii generale
Comerciant – Persoană juridică ce acţionează în cadrul activităţii sale comerciale oentru executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe.
City Rooster – SC. WE ROAST SRL., cu sediul în Iaşi, Str. Iancu Flondor, nr. 16, cod poştal 700054, organizată în baza legii române:
Registrul Comerţului J22/1266/10.05.2017
Cod unic de înregistrare 37542167
Capital social: 210 de lei
Locul unde se desfăşoară activitatea comercială online: site-ul/domeniul www.cityroostercoffee.ro
2. Contract la distanţă
Contractul de furnizare de produse, încheiat între comerciant, SC. WE ROAST SRL şi consumator, persoană fizică sau juridică, în cadrul sistemului de vânzare online, fără prezenţa fizică simultană, organizat de către comerciant www.cityroostercoffee.ro, care  utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă, prin newsletter, e-mail, facebook, pagină web. Comerciantul transferă proprietatea produselor consumatorului, care se angajează să plătească preţul integral al acestora.
În cazul comenzilor online, profesionistul transmite informaţiile necesare folosind un limbaj simplu şi inteligibil.
Profesionistul se asigură că, atunci când consumatorul face comanda, acesta din urmă recunoaşte în mod explicit că această comandă implică o obligaţie de a plăti.
Site-urile comerciale indică clar şi lizibil, cel mai târziu la începutul procesului de formulare a comenzii, dacă se aplică vreo restricţie în ceea ce priveşte livrarea şi care sunt mijloacele de plată acceptate.
Înainte ca un contract, altul decât un contract la distanţă sau un contract în afara spaţiilor comerciale, sau orice ofertă similară să producă efecte obligatorii asupra consumatorului, profesionistul, SC. WE ROAST SRL,  trebuie să  îi furnizeze consumatorului următoarele informaţii în mod vizibil, lizibil şi uşor de înţeles, în cazul în care respectivele informaţii nu reies în mod evident din context:
a) preţul total al produselor cu toate taxele incluse sau, în cazul în care preţul nu poate fi calculat în avans în mod rezonabil dată fiind natura produselor sau a serviciilor, modalitatea de calcul al preţului şi, după caz, toate costurile suplimentare de transport, de livrare sau taxele poştale sau, în cazul în care acestea nu pot fi calculate în avans în mod rezonabil, menţionarea faptului că aceste costuri suplimentare ar putea fi suportate de consumator;
Înregistrează-te ca şi client nou sau loghează-te cu datele tale în contul deja creat, selectează în coş produsele preferate, care sunt prezentate cu imagini, detalii tehnice şi preţuri finale şi apoi finalizează comanda. Comanda va fi trimisă doar după confirmarea acesteia. Facturile se emit atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

b) după caz, modalităţile de plată, livrare şi executare, data până la care profesionistul se angajează să livreze produsele sau să presteze serviciile şi politica profesionistului de soluţionare a reclamaţiilor;
Plata corespunzătoare comenzii se face ramburs în momentul în care se primeşte pachetul. A doua opţiune de plată este  prin transfer bancar în contul IBAN al firmei WE ROAST SRL pe baza facturii emise.
Preţurile exprimate pe site nu conţin TVA, firma fiind neplatitoare de TVA. Preţul final, pe care clientul îl plăteşte nu are inclus şi costul transportului, care se achită numerar în momentul primirii coletului, în funcţie de greutatea acestuia.
La comenzi de peste 150 lei, transportul este gratuit. Transportul gratuit nu se calculează şi la produsele aflate la promoţie.
Livrarea produselor comandate se face prin Sameday Courier în maximum 3 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia sau in cazul stocurilor epuizate, vom comunica in scris timpii de livrare. In cazul produselor mai voluminoase,  timpul de livrare poate fi până la 8 zile lucrătoare. Costul este de 12 lei, TVA inclus, pentru primul kilogram, 15 lei pentru intervalul 1-5kg si 20 lei pentru intervalul 5-10 kg. Pretul este calculat pentru zona 0 de transport Sameday Courier. Pentru nr. kilometri aditionali, se va aplica costul conform graficului comunicat de curier.

Transportul gratuit se aplica la comenzi cu o valoare mai mare de 150 lei, doar in zona 0 Sameday Courier.

Transportul se achită în momentul livrării pachetelor de către firma de curierat. 
c) în plus faţă de o menţiune a existenţei unei garanţii legale de conformitate pentru produse, existenţa şi condiţiile privind serviciile postvânzare şi garanţiile comerciale, după caz;

Datorita naturii serviciilor si produselor furnizate de catre prestator, produsele City Rooster nu se returneaza.

3. Consumator
Orice persoană fizică sau grup de personae fizice constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale.
Consumatorul trebuie să primească în scris, pe e-mail, confirmarea recepţionării comenzii, disponibilitatea acestora, factura proformă sau suma datorată produselor comandate şi data când va fi livrată marfa.
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la comanda in termen de 4 ore de la lansarea comenzii, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. În cazul omiterii acestei clause, produsul este considerat bun de livrare. 
Datorita naturii serviciilor si produselor furnizate de catre WE ROAST SRL, nu exista perioada de retragere .
Profesionistul WE ROAST SRL rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată in cazul nelivrarilor, anularilor de comanda in termenul agreat, daca plata a fost efectuata prin virament bancar sau plata cu cardul.
Profesionistul rambursează sumele menţionate, prin virament bancar, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.
Profesionistul nu este obligat să achite costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist, SC WE ROAST SRL.
Consumatorul are opţiunea de a include sau de a nu include datele sale cu caracter personal în baza de date în vederea furnizării de produse, dar în acest caz, acesta nu va putea efectua o comandă către SC. WE ROAST SRL.
Consumatorul are dreptul la acces la date – conform art. 13 din Legea 677/2001, orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere (în mod gratuit, pentru o solicitare pe an), confirmarea faptului că datele sale personale sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
Dreptul de intervenție asupra datelor – conform art. 14 din Legea 677/2001, ) – orice persoană vizată are dreptul de a obține, în mod gratuit, de la operator, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată: rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă
legii, în special a datelor incomplete sau inexacte
4. Produsele
Magazinul electronic www.cityroostercoffee.ro, prin SC WE ROAST SRL comercializează cafea boabe si macinata, ambalata in pungi de 500g si 1 kg sau cutii 125g si 200g. Pentru fiecare produs afişat pe site din meniuri si submeniuri, firma se obligă să afişeze toate detaliile tehnice necesare vânzării produselor sau caracteristicile esenţiale ale acestora, care să permit clientului recunoaşterea produsului şi eventual compararea lui cu alte produse. Caracteristicile acestor produse pot fi modificare, fără a înştiinţa în preaviz consumatorii. Fotografiile aferente produselor, pot fi uneori doar cu titlu de prezentare, produsele livrate fiind în unele cazuri uşor diferite prin culoare.
Produsele comercializatede de SC. WE ROAST SRL au termenul de valabilitate inscripţionat pe ambalaj de către distribuitor, acolo unde este cazul.
Produsele pot fi vizualizate pe site alegând opţiunea de meniul SHOP, care include şi submeniurile semnalate cu un simbol în faţă.
5. Preţurile
Preţurile afişate pe www.cityroostercoffee.ro sunt exprimate în Lei şi nu includ TVA, firma fiind neplatitoare de TVA. Factura se emite la preţul afişat pe site în momentul efectuării comenzii. Factura cuprinde şi costul de transport,iar daca exista o diferenta de plata datorita ariei de livrare, aceasta va fi achitata direct catre transportator. Preţul mediu pentru transport este de 14 de lei, tva inclus pentru un pachet simplu de până la 1 kg. La comenzi de peste 150 de lei, transportul este gratuit şi în ţară. Pe raza municipiului Iaşi, la comenzile de peste 150 de lei, transportul este gratuit.

6. Oferte
Periodic, în meniul de oferte vor fi afişate anumite produse, care vor avea un preţ redus faţă de preţul initial, care se afişează cu o linie tăiată. La demararea unei comenzi, facturarea pentru aceste produse reduse, se face către clienţi în perioada cât oferta este valabilă.

7. Plata
Plata corespunzătoare comenzii se face ramburs în momentul în care se primeşte pachetul. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării prim e-mail a comenzii. A doua opţiune de plată este  prin transfer bancar în contul IBAN al firmei WE ROAST SRL  pe baza facturii emise. Preţurile exprimate pe site nu conţin TVA, firma fiind neplatitoare de TVA. Preţul final, pe care clientul îl plăteşte nu are inclus şi costul transportului, care se achită numerar către firma de curierat, în momentul primirii coletului, în funcţie de greutatea acestuia. Valoarea produselor se poate achita prin plata cu cardul.

La comenzi de peste 150 de lei, transportul este gratuit. Transportul gratuit nu se calculează şi la produsele aflate la promoţie.

8. Returul produselor

Datorita naturii serviciilor si produselor furnizate, returnarea produselor nu este posibila. WE ROAST SRL asigura ambalarea si livrarea produselor astfel incat sa nu existe probleme pana la intrarea in posesie de catre cumparator. 
In cazuri exceptionale, daca exista probleme cu marfa livrata, clientul va contacta in cel mai scurt timp posibil, dupa receptionarea marfii, Prestatorul, pentru a gasi solutia cea mai buna pentru problema sa.
9. Abonarea sau dezabonarea la newsletter.
Pentru a fi mereu la curent cu noile produse, cu ofertele speciale sau promoţiile City Rooster, aveţi opţiunea, atunci când vă creaţi cont pe site să bifaţi şi abonarea la acest serviciu. Acesta este presetat pe NU, atunci când vă înscrieţi. Ulterior, după crearea contului, aveţi posibilitatea de a accesa această opţiune de abonare-dezabonare Newsletter.

Cum primesc comanda?
Transportul este gratuit pentru comenzile a căror valoare depașește 150 lei. Livrarea produselor comandate se face prin Sameday Courier în maximum 3 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia, în funcţie de disponibilitatea acestora. Pentru unele produse mai voluminoase,  timpul de livrare poate fi mai mare, de până la 8 zile lucrătoare. Costul este de 14 lei, TVA inclus pentru primul kilogram.Transportul se achită în momentul livrării pachetelor către firma de curierat. 
Transportul este gratuit în municipiul Iaşi pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei. 

Acest site utilizeaza cookies.
Cookies necesare,sunt fisiere text care sunt folosite de site-uri pentru eficientizarea utilizari si inbunatatirea serviciilor oferite. Aceste fisiere in functie de site-urile pe care le vizitatisi fac interactiunea cu acestea mai sigura si mai rapida deoarece isi pot aminti preferintele dvs..
Site-ul nostru foloseste cookies pentru a va distinge de ceilalti utilizatori ci acest lucru ne ajuta sa va oferim o experienta buna atunci cand navigati pe site.Datele stocate prin fisierele cookies pe site-ul nostru nu arata detalii personale cu ajutorul carora sa se poata stabili o identiate individuala.
Folosim cookies pentru analizarea traficului pe web-site si pentru personalizarea continutului 
Site-ul nu poate functiona la parametri normali fara utilizarea cookies , fara acestea accesul la zonele securizate ale site-ului sau navigarea in pagina ar fi ingreunata.
Prin folosirea cookies de statistici putem analiza informatii despre modul in care folositi site-ul nostru si vom sti ce inbunatatiri putem face.
Conform legi putem stoca cookies pe dispozitivul dvs, doar in cazul in care ele sunt necesare pentru navigarea pe site . Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. Daca nu esti de acord cu folosirea cookies necesare functionari normale a siteului , va trebui sa abandonezi navigarea pe siteul nostru. Pentru diferite alte tipuri de cookies este necesar acordul dvs.
Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. In orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie. 
Acordul dvs. Pentru folosirea cookies este valabil pentru domeniul cityroostercoffee.ro.

COOKIES Pentru Marketing sunt folosite pentru a stoca vizitele si cautarile unui utilizator pe web si a-i afisa anunturi relevante si antrenante in functie de cautarile recente. Acest tip de cookies sunt utilizate de agentiile de publicitate
COOKIES Preferinte permit site-ului sa aminteasca informatii precum limba dvs. preferata sau zona in care va aflati.
COOKIES Statistice ne ajuta sa intelegem cum interactioneaza utilizatori cu site-ul nostru prin colectarea informatiilor in mod anonim
Web site-ul nostru poate include functii de comunicare sociala ,cum ar fi link-uri catre Facebook,Twitter,Instagram, Linkedin sau Youtube.Aceste functii pot stoca informatii si pot activa un fisier tip cookies pentru o functionare corecta.
Website-ul nostru poate utiliza link-uri catre alte site-uri pe care nu le controlam, prin urmare va solicitam sa cititi cu atentie politicile lor in privinta datelor personale si a politici de confidentialitate
Google Analytics
Website-ul noastru utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul Website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP)  vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a Website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea Website-ului și la utilizarea internetului.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea si stocarea datelor dvs.sau daca doriti modificarea sau stergerea acestora va rugam sa ne contactati la adresa office@cityroostercoffee.ro.
Putem actualiza Politica Cookies si va vom informa despre modificari prin postarea noi variante pe site-ul nostru a-la sectiunea “Politica Cookies”
Va rugam sa consultati periodic aceasta sectiune pentru a fi la curent cu orice modificare.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru a accesa, corecta, șterge și limita prelucrarea datelor personale (GDPR) vă rugăm să ne contactati la adresa de email office@cityroostercoffee.ro.
Puteți solicita date dvs. cu caracter personal astfel încât să poată fi utilizate sau transmise catre un alt procesor (GDPR) la adresa de email office@cityroostercoffee.ro.
În cazul în care considerati ca datele dvs. personale nu au fost protejate conform legi aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere (GDPR)
Error: The domain cityroostercoffee.ro is not authorized to show the cookie declaration. Please add it in the cookie manager to authorize the domain.